27 Nisan 2012 Cuma

Turkcell TV+


Turkcell, mobil iletişimin ve tablet bilgisayarların yaygınlaştığı bilişim piyasasına yeni bir ürün sunuyor.
Turkcell TV+ , bir çok kanalın canlı yayınlarını webden veya telefondan takip edebileceğiniz, kaçırılan veya yeniden izlemek istenilen programları veya HD kalitesindeki filmleri 2 liraya kiralayarak izleyebileceğiniz bir mobil platform. 
 Superonline işbirliğiyle giderek büyümesi beklenen Turkcell TV+, Tivibu ve Digiturk’e rakip olabilecek gibi görünüyor.  Özellikle Tivibu ve Digiturk Play’de yaşanan donma / kesilme sorunlarının olmayacağı konusunda garanti veriyorlar.

Başlangıç paketi (Mayıs’a kadar ücretsiz, sonrasında aylık 1.90 TL)
Standart paket( aylık 5.90 TL)
Sinema paketi ( aylık 9.90 TL)
Lig TV paketi ( aylık 14.90 TL / günlük 5.90 TL)
Kirala-Seyret kategorisinde filmler (2 TL – 4 TL)  şeklinde cazip paketler sunuyor.

Bu teknoloji, 16:9 genişliği destekliyor ve Adobe Flash tabanlı çalıştığı için telefon üzerinden de rahatça takip imkanı veriyor.

Ürünle ilgili sosyal medyada dolaşan bazı yorumlar şu şekilde :

# Özellikle tivibu için rakip olması güzel oldu,yayın kalitesi tivibu web masaüstü uygulaması gibi sabit değil,ağ bağlantı hızına göre değişiklik göstermesine rağmen; 1mb ile kaliteli görüntü alıyorum.Kanal sayısı ve özellikleri artarsa sıkı rakip olur...

# ilk ay ücretsiz daha sonrası aylık 1,9 tl. fiyatı çok uygun. flash player kullanması hoşuma gitti. silverlight çok sinir bozucu. ayrıca 16:9 desteği sağlıyor. salonda izlemek için büyük avantaj.
ayrıca kanal geçişleri daha hızlı. 1 ay deniyip sonra tivibudan buna geçebilirim. ilk izlenimlerim çok olumlu.

# Mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz dediler denedik. Kendime göre - lerini + larını söyliyim: En sevdiğim +sı yayını 3 saat geriye alabiliyorsunuz. Görüntü kalitesi bağlantı hızınıza göre değişiyor. Facebook ve Twitter entegrasyonu başarılı. -si ise; sınırlı kanal sayısı, ligtv paketini sadece 3G bağlantınız üzerinden izleyebiliyorsunuz. Turkcell, #TurkcellTVPlus ile iyi bir başlangış yaptı diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder